Skip to main content
Nieuws

Waarom een wijnkoelkast kopen?

By 8 december 2017december 17th, 2020No Comments
[rt_heading style=”no-style” size=”h1″ font_color_type=””]Waarom een wijnkoelkast kopen?[/rt_heading]

Vroeger werd wijn natuurlijk bewaard in de wijnkelder. We hebben er allemaal een beeld bij, kastelen met enorme wijnkelders. De meeste mensen wonen niet in een kasteel, maar veel mensen houden wel van wijn. In moderne huizen hebben we vaak geen ruimte voor een geschikte wijnkelder of andere ruimte waar wijn op de juiste manier bewaard kan worden.

De wijnkoelkast of wijnbewaarkast biedt dan uitkomst. Een wijnkoelkast of wijnbewaarkast vervangt eigenlijk de traditionele wijnkelder. De wijn wordt op de juiste temperatuur bewaard in de wijnklimaatkast of wijnbewaarkast. Dit zorgt ervoor dat de wijn goed smaakt en kwaliteitswijnen lang bewaard kunnen blijven. Om het duidelijk te maken, hieronder de voordelen van een wijnkoelkast op een rijtje:

  • wijn op de perfecte temperatuur
  • de wijn wordt trillingsvrij bewaard
  • de juiste luchtvochtigheid
  • er is sprake van goede ventilatie
  • de ruimte is donker

Wijnbewaarkasten en wijnklimaatkasten zijn er in allerlei soorten en maten en zijn mooi vormgegeven. De wijnkoelkast kan ingebouwd worden of vrijstaand worden neergezet waar u maar wilt. Daarnaast beschikken de meeste wijnkoelkasten over een uitstekend ventilatiesysteem. Wij leveren voornamelijk wijnkoelkasten van het merk Dometic. Bovendien staat Dometic voor jarenlange ervaring en produceert een uitstekende kwaliteit koelkasten.

Klik hier voor ons hele assortiment

[vc_single_image image=”2354″ img_size=”full” alignment=”center”]

Kijk ook eens bij onze partners