Skip to main content
Vrijstaande wijnkoeling met de juiste temperaturen

Verschillende wijnen, van wit tot rood; onze vrijstaande wijnkoeling creërt een temperatuurverloop, met onderin een lage temperatuur voor wit en bovenin een hoge temperatuur voor rood. De temperatuur loopt geleidelijk op per niveau, zodat iedere soort wijn op de ideale serveertemperatuur ligt. Bewaren èn serveren; voor wie het allebei wilt, bieden wij verschillende kasten met meerdere temperatuurzones. Hierin heeft u de beschikking over zowel bewaar- als serveerruimte. Een vrijstaande wijnkoeling kopen doet u beslist bij Wijnkoeling4you. Wij hebben een assortiment met verschillende soorten zoals:

  • Wijnkoelers
  • Wijnbewaarkasten
  • Wijn serveerkasten
  • Wijnkoelkasten
Hoeveel flessen passen in een vrijstaande wijnkoeling ?

Wijnkoeling4you biedt wijnkoeling vrijstaand van 10 tot 250 flessen. Welke grootte u nodig heeft, is belangrijk om het juiste type en de juiste indeling te bepalen. Wij horen regelmatig van klanten dat de wijncollectie snel groeit na aanschaf van een wijnklimaatkast; bij twijfel kunt u dus beter een iets te grote kast nemen dan een iets te kleine. Welke indeling voor uw vrijstaande wijnkoeling is voor u het beste? Onze kasten kunnen ingericht worden met een brede selectie plateaus voor verschillende functies.

Wordt de wijnkoeling vrijstaand geplaatst of ingebouwd?

Alle wijnkasten van Wijnkoeling4you kunnen ook vrijstaand geplaatst worden. De afmetingen van deze kasten zijn gebaseerd op de standaardafmetingen van huishoudelijke apparatuur, en passen dus probleemloos in de meeste keukens. Welke uitstraling zoekt u voor uw wijnkoeling? De kasten van Wijnkoeling4you zijn niet alleen technologisch goed; ze zijn ook ontwikkeld om in uw interieur te passen. Of u nu een simpele wijnkoeling zoekt voor uw horeca gelegenheid of uw woning, met de opties van Wijnkoeling4you vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Uw nieuwe vrijstaande wijnkoeling kan overal in Nederland bezorgd worden. Toch nog vragen en/of advies nodig? Neem vandaag nog contact op met onze klantenservice.