Skip to main content
Voordelen van een wijnkoelkast  Dometic

Een wijnkoelkast Dometic wordt veel gekozen. Het biedt namelijk unieke mogelijkheden en voordelen. Hierbij kunt u denken aan:

  • Unieke prijs kwaliteitverhouding
  • Mooie designs
  • Perfecte conditie
  • Meerdere opties
  • Veilig

Met wijnkoelkasten van Dometic kunt u uw wijnen op de juiste temperatuur bewaren. Hierdoor blijven deze in optimale conditie en kunnen ten alle tijden geserveerd worden. Welke u ook kiest, iedere koelkast biedt de mogelijkheid aan wijnen om goed te kunnen rijpen. Het veilig en juist bewaren van uw wijnen in combinatie met een mooie uitstraling staat bij ons centraal.

Dometic MaCave S118G wijnkoelkast

Deze wijnkoelkast van Dometic bieden wij aan via onze webshop. Deze wijnkoelkast is een fraaie vitrine speciaal gemaakt voor wijnen die zowel vrijstaand gebruikt kan worden als ingebouwd kan worden. Daarnaast bevat deze twee verschillende temperatuurzones. Deze zijn instelbaar van 5 °C tot 22 °C. Nog een handige eigenschap is dat deze Dometic wijnkoelkast een digitale display bevat waar de temperatuur op staat. Benieuwd naar de andere kenmerken? Bekijk deze op de website. Via onze webshop kunt u de door u gewenste Dometic wijnkoelkast bestellen en laten bezorgen. Ook bent u van harte welkom in onze showroom. Ons team staat u graag te woord.